Vi er et team

Team billede

Viktor Mangor

SoMe Ads specialist & Tidl. pædagogmedhjælper

Hej, mit navn er Viktor – og jeg er stifter af Mangor Marketing.

Jeg har været pædagogmedhjælper i 3 år, hvor jeg samtidig tjente lidt ekstra på sidelinjen ved at hjælpe baby/børnevirksomheder med at sælge mere via. online markedsføring (Facebook Ads og Google Ads)

Resultaterne siden da, har været rigtig gode – og jeg har hjulpet mere end 10 baby/børnevirksomheder med at øge deres salg online.

Jeg er specielt stolt af at være en del af Baby BoogieWoogie, som er bæredygtig og cirkulær virksomhed, der udlejer babyudstyr på månedsbasis. Baby boogieWoogie er vækstet mere end 1000% over 8 måneder

Tobias, min samarbejdspartner, er blevet en del af projektet hos Baby BoogieWoogie – da han er utrolig erfaren inden for website design, SEO og onlinemarkedsføring – og siden da er det gået endnu hurtigere.

Tobias Engmann Trebbien

Google Ads og SEO specialist

Hej, mit navn er Tobias – og jeg er Stifter af Today Media ApS.

Jeg har været selvstændig i 1,5 år, hvor jeg har hjulpet en god håndfuld virksomheder med digital markedsføring heriblandt. Telia, Bambusflet, Scandinavian Bodycare og mange andre.

Jeg har førhen arbejdet i bureau i mere end 3 år, hvilket var min vej ind i den praktiske verden med digital markedsføring – og har siden hen ikke kunne stoppe.

Børnebranchen er for mig en interest industri, både fordi den er konkurrencepræget – men også fordi det faktisk er relativt nemt at skille sig ud.

Viktor og jeg har flere delte kunder – og vi nyder begge at kunne hjælpe ambitiøse virksomhedsejere der gerne vil ind på dette markedet.